Sidebars are not displayed correctly using New Blog Templates plugin

In one of my subblogs I use the theme “Magazine Basic” and created a blog template according to that blog. I have set in the themes options page the two sidebars to be displayed in the right and in the left side(the posts are displayed in the middle column). When I created another blog and chose the template mentioned above the sidebars are displayed not correctly (the one under the other both on the left side). What could be the problem?Is there a way to fix it?Thanks

  • Kimberly
    • Champion of Loops

    Hi there! Sorry to hear you are having trouble on this!

    Would it be possible to send me a link to the site that is not displaying correctly?

    Also, a screenshot of the setting you are referring to? I would like to set up a test to see if I can replicate the issue. I just want to make sure I”m looking for the right thing :slight_smile:

    Thanks!

    Kimberly

  • Kimberly
    • Champion of Loops

    Hi!

    Just checking in :slight_smile:

    I’m guessing that because we haven’t heard back from you that you’ve got your issue worked out or that we have reached the end of our convo here. If you are still having problems or need any other answers on this particular topic please feel free to come back to this thread at anytime. Just be sure to mark it Not Resolved so we don’t miss it!

    This ticket is only being Resolved due to lack of activity. It is by no means an action to avoid, brush off or minimize your issue. We are ready and here if you want to re-open at any time and I apologize in advance for any lack of communication if this ticket is being closed in error.

    Thanks for using the WPMU Community!

    Best,

    Kimberly

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.