Site Categories errors

Hi-

I have two issues that I am trying to figure out- The first, I loaded Icons on the admin panel for each category – they look fine on the admin panel but when I look at the live site, I get code, and no link (it says: alt=”Basketball – Men’s” src=”http://bluechipsocial.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/03/BASKETBALL.png” />Basketball – Men’s(0)”

second issue, on the back, I have deleted many categories, but the deleted categories still seem to be showing up in the general Settings area or WordPress as well as on the user registration. Any idea of how I might permanently delete these?

Thank you very much.

Nancy.

  • Vaughan
    • Support/SLS MockingJay

    hi @nancy_ketola

    Welcome to our community, hope you are finding your way around ok.

    i checked the source of your page & it looks like something is defintely wrong.

    <img class="site-category-icon" width="88" height="88"<br />
    alt=”Baseball” src=”http://bluechipsocial.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/03/baseball.png” />

    see the <br /> tag after height, that definitely shouldn’t be there & is the cause of the problem.

    could i ask you to switch to the default 2012 theme & see if the problem persists. if it does, then we can go from there & I will alert the developer.

    thanks.

    Vaughan

  • nancy_ketola
    • New Recruit

    I apologize, I have not been ignoring you -thank you very much for responding- I just have been trying to get my theme to revert back to 2012. I finally got it to revert back with no errors, and I now see my categories and icons. It appears it may be something with the theme. I’ll keep working and post back if I find anything new.

    Thanks much.

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.