Sites page show 'Invalid page'

After creating the page Sites, Invalid page message show. I have also tried by changing the slug to "sites" from "blogs" but it still shows the same message. I have also installed wpml, so my page's URL is http://wooldev.adway.dk/da/sites/ . Please help to sort out it.

  • Sajid
    • DEV MAN’s Sidekick

    Hi @stefan

    Hope you are doing good today and welcome to WPMUDEV :slight_smile:

    I can not access your website due to htaccess protection. Can you please disable it and grant us support access by following steps mentioned in this thread.

    https://premium.wpmudev.org/manuals/wpmu-dev-dashboard-enabling-staff-login/

    It can be a problem with page slug. You can change the page slug used by Blogs Directory by opening blogs-directory.php and editing the slug on line 37, which by default reads as follows:

    $blogs_directory_base = ‘blogs';

    Just change the slug in single quotes and upload back to the server.

    Let me know if its still not working.

    Cheers, Sajid

  • Sajid
    • DEV MAN’s Sidekick

    Hi @stefan

    Hope you are doing good today :slight_smile:

    Please always use our secure contact form for private messages in following format (if required).

    Subject: “Attn: Sajid Javed

    -WordPress admin username

    -WordPress admin password

    -login url

    -FTP credentials (host/username/password)

    -link back to this thread for reference

    -any other relevant urls

    Select “I have a different question” for your topic – this and the subject line ensure that it gets assigned to me :slight_smile:

    https://premium.wpmudev.org/contact/

    However now I am able to login and can see you have installed WPML plugin. Have you tried disabling this plugin and see if that helps ?

    Take care and have a nice day :slight_smile:

    Cheers, Sajid

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.