Snapshot appears to create the backup, then enters

Hello!

Snapshot appears to create the backup, then enters the "pending" mode for the FTP transfer. The transfer then fails.

In the settings, the FTP tests always work. Also, in my FTP location, empty zip files are generated.

I'm using Snapshot on another site to FTP to the same server without issues.

I'm attaching my log file. There seem to be errors unrelated to the FTP transfer, plus the fact that the FTP transfer isn't working.

Thanks for your help or insight.

James

  • Vinod Dalvi

    Hi James,

    Sorry to hear of the problem you are having.

    I checked your shared log file and found the following two important messages related to FTP.

    2014-11-30 10:57:40: Warning: errno:2 ftp_put(): Could not open data connection to port 58590: Connection timed out /home/newsav5/public_html/4and6designs/wp-content/plugins/snapshot/lib/destinations/ftp/index.php on line 665

    2014-11-30 11:02:20: Sending Archive: snapshot-1417360718-141130-154720-0417fe01.zip 285.48M

    2014-11-30 11:03:26: Timeout set to 180

    2014-11-30 10:57:40: ftp_put failed: snapshot-1417360718-141130-154720-0417fe01.zip
    2014-11-30 10:57:40: ERROR: Undefined index: exclude_from_search

    It seems the time out error is generating so could you please try setting the higher timeout in the Server Timeout Snapshot option in your FTP settings?

    Also for testing purpose try creating a small test snapshot as the one your trying to create is big 285.48M

    Kind Regards,
    Vinod Dalvi

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.