SSl on Mulsite Site

Hi Guys!
Just installed Letencrypt on the server.

The main primiary domain is now working , however mapped domains and sub sites has issues.
'''''''''''''''''''''''''''''''''
Your connection is not private
Attackers might be trying to steal your information from mielalmapura.com (for example, passwords, messages, or credit cards). NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID
Automatically report details of possible security incidents to Google. Privacy policy
Back to safetyHIDE ADVANCED
This server could not prove that it is mielalmapura.com; its security certificate is from jhosts.com. This may be caused by a misconfiguration or an attacker intercepting your connection.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Iam pretty sure that something is not right, just need more help.

  • Nithin

    Hi Steven,

    Hope you are doing good today. :slight_smile:

    You support access has expired so I wasn't able to check this out, if I'm not mistaken, if you are using subdomains, LetsEncrpyt won't work. You'll have to make sure you have wild card SSL certificate installed, at the moment LetsEncrypt doesn't offer wild card SSL. Is this the case?

    Could we know more about your configuration, so that we could see whether it's possible, please enable support access, so that we could give a look.

    Have a nice weekend. :slight_smile:

    Kind Regards,
    Nithin

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.