Thanks, I've had this happen before but can't remember how

Thanks, I've had this happen before but can't remember how I fixed it. we were doing some updates and now all the sites on my multisite admin pages are blank, white. Front end on all the sites is fine, and the network admin page is fine. Any ideas? thanks.

  • TylerJ

    Thanks, forgot all about running that. here is what i get the subsites:

    Fatal error: Call to undefined function wp_get_current_user() in /home/woprva/public_html/wp-includes/capabilities.php on line 1342

    Here is what i get on the network dashboard: Note I removed all these plugins, and the errors go away, however the error above on the subdomains remains.

    Notice: Undefined index: page in /home/woprva/public_html/wp-content/plugins/download-manager/wpdm.php on line 657

    Notice: Undefined index: task in /home/woprva/public_html/wp-content/plugins/download-manager/modules/server-file-browser.php on line 4

    Notice: Undefined index: task in /home/woprva/public_html/wp-content/plugins/download-manager/functions.php on line 2937

    Notice: Undefined index: task in /home/woprva/public_html/wp-content/plugins/download-manager/functions.php on line 2900

    Notice: Undefined property: stdClass::$manage in /home/woprva/public_html/wp-content/plugins/connections/includes/class.scripts.php on line 166

    Notice: Undefined property: stdClass::$add in /home/woprva/public_html/wp-content/plugins/connections/includes/class.scripts.php on line 166

    Notice: Undefined property: stdClass::$dashboard in /home/woprva/public_html/wp-content/plugins/connections/includes/class.scripts.php on line 194

    Notice: Undefined property: stdClass::$manage in /home/woprva/public_html/wp-content/plugins/connections/includes/class.scripts.php on line 194

    Notice: Undefined property: stdClass::$add in /home/woprva/public_html/wp-content/plugins/connections/includes/class.scripts.php on line 194

    Notice: Undefined property: stdClass::$manage in /home/woprva/public_html/wp-content/plugins/connections/includes/class.scripts.php on line 289

    Notice: Undefined property: stdClass::$add in /home/woprva/public_html/wp-content/plugins/connections/includes/class.scripts.php on line 289

  • Ash

    Notices are not anything to worry about. But the error means the native functions wp_get_current_user() is called incorrectly.

    Please do some more testing for me:

    1. Would you please network disable all plugins and check?

    a) If the site comes back, then activate plugins one by one and check which on is creating this error.

    b) If it doesn't come back then please enable default theme.

    i. If the site comes back, then the problem is with your theme (maybe the theme is not latest WP compatible)

    ii. If it doesn't come back, please let me know.

    Cheers
    Ash

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.