The Hub Reports shows "Everything at the Latest Version" but the site needs updates

Hi!
I turned on Reporting today for a site (brokentounbroken.com) and just got the report in (Summary only) and it says:

Update Log
These are the plugin and theme updates that have been performed in the last reporting period.
Everything is at the latest version! No updates were needed.

BUT, the site has (4) outdated plugins and (1) outdated theme.

This report makes it sound like everything is just fine when it's not.

What am I missing?!

  • Nahid
    • Tech Support

    Hey Logan !
    Hope you are having a great day!

    I'm sorry to hear about the issue that you encountered. Is the "Report Type" for the above-mentioned report "Summary (for clients)"? In that case, we are aware of the behavior as we were able to replicate it a while back. Reports with the "Report Type" "Detailed (for developers)" should be showing the plugins and themes requiring updates, as expected.

    We have requested the developers to confirm if this is a bug or an expected behavior. Me or one of my teammates will follow up once we hear back from them internally. We really appreciate your patience and consideration regarding this. Thanks!

    Kind regards,
    Nahid

  • Nahid
    • Tech Support

    Hey Logan !
    Hope you are doing well today!

    The issue has been escalated to the developers and this has been worked on already. The fix is currently under QA testing and will be released as soon as that is complete.

    We'll be back to this thread to follow-up when the fix is released. We really appreciate your patience and consideration regarding this. Thanks!

    Kind regards,
    Nahid

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.