The integration is causing my server to crash, please help!

72.52.218.147 - - [19/Dec/2014:09:39:18 -0500] "GET /accounts/wp-integration.php?ver=a82C0VSiTLKtmyYwIbKPh0VbjR/wO9NjFtihZTta HTTP/1.0" 500 - "-" "WordPress/4.1; http://publishingshack.com"
72.52.218.147 - - [19/Dec/2014:09:39:07 -0500] "GET /accounts/wp-integration.php?ver=a82C0VSiTLKtmyYwIbKPh0VbjR/wO9NjFtihZTta HTTP/1.0" 500 - "-" "WordPress/4.1; http://publishingshack.com"
72.52.218.147 - - [19/Dec/2014:09:39:08 -0500] "GET /accounts/wp-integration.php?ver=a82C0VSiTLKtmyYwIbKPh0VbjR/wO9NjFtihZTta HTTP/1.0" 500 - "-" "WordPress/4.1; http://publishingshack.com"
72.52.218.147 - - [19/Dec/2014:09:39:13 -0500] "GET /accounts/wp-integration.php?ver=a82C0VSiTLKtmyYwIbKPh0VbjR/wO9NjFtihZTta HTTP/1.0" 500 - "-" "WordPress/4.1; http://publishingshack.com"
72.52.218.147 - - [19/Dec/2014:09:39:16 -0500] "GET /accounts/wp-integration.php?ver=a82C0VSiTLKtmyYwIbKPh0VbjR/wO9NjFtihZTta HTTP/1.0" 500 - "-" "WordPress/4.1; http://publishingshack.com"
72.52.218.147 - - [19/Dec/2014:09:39:06 -0500] "GET /accounts/wp-integration.php?ver=a82C0VSiTLKtmyYwIbKPh0VbjR/wO9NjFtihZTta HTTP/1.0" 500 - "-" "WordPress/4.1; http://publishingshack.com"
72.52.218.147 - - [19/Dec/2014:09:39:12 -0500] "GET /accounts/wp-integration.php?ver=a82C0VSiTLKtmyYwIbKPh0VbjR/wO9NjFtihZTta HTTP/1.0" 500 - "-" "WordPress/4.1; http://publishingshack.com"
72.52.218.147 - - [19/Dec/2014:09:40:33 -0500] "GET /accounts/wp-integration.php?ver=a82C0VSiTLKtmyYwIbKPh0VbjR/wO9NjFtihZTta HTTP/1.0" 500 - "-" "WordPress/4.1; http://publishingshack.com"
72.52.218.147 - - [19/Dec/2014:09:41:43 -0500] "GET /accounts/wp-integration.php? HTTP/1.0" 500 - "-" "WordPress/4.1; http://publishingshack.com"
72.52.218.147 - - [19/Dec/2014:09:41:50 -0500] "GET /accounts/wp-integration.php? HTTP/1.0" 500 - "-" "WordPress/4.1; http://publishingshack.com"
72.52.218.147 - - [19/Dec/2014:09:41:43 -0500] "GET /accounts/wp-integration.php? HTTP/1.0" 500 - "-" "WordPress/4.1; http://publishingshack.com"
72.52.218.147 - - [19/Dec/2014:09:42:27 -0500] "GET /accounts/wp-integration.php? HTTP/1.0" 500 121 "-" "WordPress/4.1; http://publishingshack.com"
72.52.218.147 - - [19/Dec/2014:09:41:43 -0500] "GET /accounts/wp-integration.php? HTTP/1.0" 500 121 "-" "WordPress/4.1; http://publishingshack.com"
72.52.218.147 - - [19/Dec/2014:09:41:43 -0500] "GET /accounts/wp-integration.php? HTTP/1.0" 500 121 "-" "WordPress/4.1; http://publishingshack.com"
72.52.218.147 - - [19/Dec/2014:09:41:44 -0500] "GET /accounts/wp-integration.php? HTTP/1.0" 500 - "-" "WordPress/4.1; http://publishingshack.com"
72.52.218.147 - - [19/Dec/2014:09:41:44 -0500] "GET /accounts/wp-integration.php? HTTP/1.0" 500 - "-" "WordPress/4.1; http://publishingshack.com"

  • Tyler Postle

    Hey Kivoli,

    Hope you're doing well today!

    Aside from all the errors :slight_frown:

    I'm here to help :slight_smile:

    Did you just start getting those errors in WordPress 4.1? I've upgraded my WHMCS Integrated site and I'm not seeing that error or any error in my server error log, is that where you're seeing them?

    Has this issue been happening ever since you first installed WHMCS WP?

    Any further information you can provide on this will be helpful, then I can discuss it with the developer :slight_smile:

    Look forward to hearing back!

    All the best,
    Tyler

  • Publishing Shack

    Yes, I just started getting the errors when I updated to the latest version of wordpress. Here's more of what my hosting provider is saying...

    So far I've found a problematic page on publishingshack.com that seems to be the cause of the massive spikes in load that bring the server down. I don't have a ton of historical data to review, but from what I do have this is true each time.

    The page is:

    /accounts/wp-integration.php?

    The request looks like:

    0-120 22216 1/21/18759 C 77.38 42 316109 0.0 0.06 511.51 72.52.218.147
    publishingshack.com GET /accounts/wp-integration.php? HTTP/1.0
    What's odd is that the request is actually coming from the server IP itself so I'm wondering if you're aware of anything that would be executing this.

    I went to the page, it just spins and load on the server spikes very quickly, spawning multiple PHP processes maxing out the CPU. I have to kill all the processes to stop it. So if you can offer any insight into what that page is and how it's called, that would be helpful.

    I DO NOT KNOW WHAT THE PROBLEM IS, I AM ASSUMING YOU WILL BE ABLE TO TELL ME. I DID NOTHING EXCEPT UPDATE TO THE LATEST VERSION OF WP.

  • Michelle Shull

    Hi, Kivoli!

    I'm also not seeing this on my WHMCS test site, before or after updating to WP 4.1.

    Tell me a little more about your server setup. Is it a dedicated host, or do you share a server with other sites? What sort of limits do you have on traffic/bandwidth, etc? Are you using nginx, by chance?

    Before the update, did you experience slow load times, or any other indicator that you might have a high load on your server?

    WHMCS integration is fantastic, but it can use a lot of resources. I just want to make sure we're not seeing a usage issue that's looking like a bug, here.

    Would you be willing to let me look under the hood and double check your settings? If this is ok, just grant me temporary admin access to your site by clicking "Grant Access" button in the WPMU DEV Dashboard Settings from the following path and reply on this thread after granting it?

    Admin -> WPMU DEV -> Support -> Support Access Tab

    If you have not installed WPMU DEV Dashboard plugin yet, kindly do that here : https://premium.wpmudev.org/project/wpmu-dev-dashboard/ and then allow access as per the above process.

    Thanks, Kivoli!

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.