The performance

The performance test didn't return any results. This probably means you're on a local website (which we can't scan) or something went wrong trying to access WPMU DEV. Try again and if this error continues to appear please open a ticket with our support heroes

not sure why i keep getting this error ?

  • Rupok

    Hi Joel Ibarra,

    So sorry for the inconvenience you are having. If you are referring to a live site, then this is really weird and should not happen.

    Just to make sure no other plugin is causing this, can you please do a plugin conflict test? To know more about plugin conflict test, you can check this guide: http://premium.wpmudev.org/manuals/using-wpmu-dev/getting-support/

    Beside this, can you please make sure your server is not blocking our server by any chance? Is there any rule in your firewall which might be blocking access from our servers to your server? Can you please talk to your host regarding this and let us know what they say about this? This will give us valuable insight regarding the issue.

    Above everything, can you please wait for a while and try again? Sometimes, this gets resolved automatically after trying after couple of minutes.

    I could tell you better about the issue if I could see it live, check your current configuration and make some tests on your site. Would you mind allowing Support Access so we can have a closer look at this?

    To enable support access you can follow this guide here:
    http://premium.wpmudev.org/manuals/wpmu-dev-dashboard-enabling-staff-login/

    Please confirm here when you are done and let us know the result of your trying. I'm looking forward to hearing from you and resolving this issue as soon as possible.

    Have a nice day. Cheers!
    Rupok