Theme change and lost some data.

We got an update or something then server error 500 and then homepage gives WSoD, now I see default theme is set as default and my theme is just jacked up now.
I changed the theme back and lots are broken/missing, the menus are missing and there is a lot of more than a menu messed up here. Please help.

  • Patrick Freitas

    Hi Frank Zabroski

    I'm sorry to hear that you are having this issue.

    It seems the Custom CSS is missing, so it made some changes on the theme.

    I can see there are some backups on the Snapshot plugin, and the last backup was created a few hours before the accident, so we can try to roll back that one.

    If you don't feel comfortable restoring the backup, you can forward some credentials, and I can help you on the process, the credentials provided on chat aren't working so you can update using the below form.

    Note: Don't leave your login details in this ticket.

    Instead, you can send us your details using our contact form https://premium.wpmudev.org/contact/#i-have-a-different-question:

    Subject: "Attn: Patrick Freitas"

    - Site login URL:

    - WordPress admin username:
    - WordPress admin password:

    - FTP/SFTP credentials

    Host:
    Username:
    Password:
    Port:

    - cPanel credentials

    Host:
    Username:
    Password:

    - Folder path to the site in question:

    - Link back to this thread for reference

    - Any other relevant URLs/info:

    Please, reply to the ticket once you have sent the information.
    Best Regards
    Patrick Freitas

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.