Title & Image Not Show In Post Editing Area

Dear Sir
I Am Facing Big Issue . My Problem Is That When I go To Edit My Post Than I see Only Content Post Image Or Title Not Showing. But Image And Title Show In Publised Post. Please Solve My This Problem

  • Abdul Wajed

    Hi VISHAL,

    I hope you are well today. :slight_smile:

    So sorry to hear the inconvenience you are having. Could you please make sure that Featured Image is turned on from screen option. (See the attached screenshot)

    As you said image and title are showing in published post that means they were there. Could be a conflict, just to make sure no other plugin is conflicting, can you please do a plugin conflict test? To know more about plugin conflict test, you can check this guide: http://premium.wpmudev.org/manuals/using-wpmu-dev/getting-support/

    Moreover, I could tell you better about the issue if I could see it live, check your current configuration and make some tests on your site. Would you mind allowing Support Access so we can have a closer look at this?

    To enable support access you can follow this guide here:
    http://premium.wpmudev.org/manuals/wpmu-dev-dashboard-enabling-staff-login/

    Please let us know the result of your plugin conflict test and confirm here when you are done granting Support Access. I'm looking forward to hearing from you and resolving this issue as soon as possible.

    Have a nice day. Cheers!
    Wajed

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.