Tracking not installed

Google is telling me that my Tracking isn't installed.

I have a normal call @ wp_footer, what to do?

best regards

  • aecnu

    Greetings kwadwo,

    It appears to be something wrong with the tracking code itself - it is showing on the home page loud and clear but also looks a little distorted.

    This is how it should look:

    <script type="text/javascript">
    
      var _gaq = _gaq || [];
      _gaq.push(['_setAccount', 'UA-29467031-2']);
      _gaq.push(['_trackPageview']);
    
      (function() {
        var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
        ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';
        var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
      })();
    
    </script>

    and this is what your page is rendering:

    <script type="text/javascript">
    				//<![CDATA[
    				var _gaq = _gaq || [];
    
    									_gaq.push(['_setAccount', 'UA-29467031-2']);
    											_gaq.push(['_setDomainName', '.bunobuno.com']);
    						_gaq.push(['_setAllowHash', false]);
    										_gaq.push(['_trackPageview']);
    											_gaq.push(['_trackPageLoadTime']);
    
    									_gaq.push(['b._setAccount', 'UA-29604659-1']);
    					_gaq.push(['b._trackPageview']);
    											_gaq.push(['b._trackPageLoadTime']);
    
    				(function() {
    				var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
    				ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';
    				var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
    				})();
    				//]]>
    			</script>

    Lots of extra lines and spaces which leads me to believe this may be the root of the problem.

    Please try to re-paste the code from Google or alternatively you can use the code above that I have shown as correct and I have inserted your personalized analytic s code within.

    Please advise if this works for you.

    Cheers, Joe :slight_smile:

  • aecnu

    Greetings kwadwo,

    Just checking if this issue was eventually resolved in another thread? Or by yourself separately to us? Or by us over email with you? Or using our live support?

    If so, no need to reply, that's great news.

    If not, or you have any more questions related to this thread, please feel free to post them below including any new symptoms or errors and tick the 'Mark as Not Resolved (re-open)' box below the post area (or else we'll miss it!)

    Otherwise, happy days, glad you got it sorted :slight_smile:

    Thank you for being a WPMU Dev member!

    Cheers, Joe :slight_smile:

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.