Unable to properly edit post from within Easy Blogging

The visual editor is non-functional and the editing icons don't appear. The text editor only allows me to type new posts, but the text disappears once I go back in to edit. I've tried changing themes, but no luck.

  • Jack Kitterhing
    • Code Norris

    Hi there @Murray Smith

    I hope you are well today, sorry to hear of the problems your having with easy blogging, I have tested this on my install and can't replicate the problem.

    Would it be possible for me to login to your site and take a look at this?

    - In the subject field add "Attn: Jack Kitterhing"
    - Link back to this thread
    - Include admin/network access
    - Include FTP
    - Include any relevant URLS for your site

    On the contact form, select "I have a different question", this ensures it comes through and gets assigned to me.

    https://premium.wpmudev.org/contact/

    Thank you!

    Kind Regards
    Jack.

  • Jack Kitterhing
    • Code Norris

    Hi there @Murray Smith

    I hope you are well today, thank you for the information.

    I have logged in and checked in easy blogging mode you have two errors which are

    TypeError: this.getDoc() is undefined
    [Break On This Error] 	
    
    ...o=q;r=B?q.nodeValue.length:0;m=true;return}if(s.isBlock(q)||t[q.nodeName.toLower...
    
    wp-tin...8-23224 (line 2)
    
    ReferenceError: EMBEDLY_TINYMCE is not defined
    [Break On This Error] 	
    
    image : EMBEDLY_TINYMCE+'/img/icon.gif',

    I'm going to flag the lead developer to take a look at this for you :slight_smile:

    Thank you!

    Kind Regards
    Jack.

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.