Undefinex index CustomLinkLabel — FIX for Multi Site Theme Manager

Line 202 of plugins/multisite-theme-manager/multisite-theme-manager-files/includes/functions.php:

===============

$details[$possible_data_name] = stripslashes($details[$possible_data_name]);

===============

modify to:

===============

if (isset($details[$possible_data_name]))

$details[$possible_data_name] = stripslashes($details[$possible_data_name]);

===============

  • Jude
    • DEV MAN

    Hey Renato

    Hope you are keeping well. Thanks for reporting this .. was trying to replicate this on my site .. not able to spot the exact error you posted.

    Im wondering if I missed anything ? Can you confirm the exact page you saw this error on

    Also appreciate you taking time out and letting us know about this

    Cheers

    Jude

  • Renato
    • Design Lord, Child of Thor

    There are various warnings on “Network > Themes” (1 per theme installed) right below the topbar. It’s only visible when you enable debug.

    And please, don’t say me to disable error displaying. Even with errors hidden, it’s filling up my error file!

  • Jude
    • DEV MAN

    Hey @renato

    I am not able still reproduce, I did keep debug on in both cases. I am getting a clean page in both instances.

    Can you try a plugin conflict test as detailed here ? Please use a default theme when doing this

    premium.wpmudev.org/manuals/using-wpmu-dev/getting-support/

    Cheers

    Jude

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.