UPfront Builder can't align:enter any icon font

Hi!

Well like said in the title, i can't align any font-icon. It won't stay in the middle as soon as i leave the editor. Can you please help me? It's driving me nuts!

Thanks! :slight_smile:

  • Luís
    • Support

    Hi Sylvain ,

    Hope you're doing well today!

    I tried to replicate the issue in my install but I was unable, it's possible that I using the same settings or replicating it properly.

    So, in order to help you better, can you give me access to your admin panel, so I can check your issue and try replicate it on my install?

    If you don't already know, please, follow the link below, to see how enable the staff login:

    http://premium.wpmudev.org/manuals/wpmu-dev-dashboard-enabling-staff-login/

    When you enable this option, please post again!

    Cheers, Luís

  • Luís
    • Support

    Hi Sylvain ,

    Hope you're doing well today!

    Firstly, I would like to apologize the extreme delay in the replay and all the problems it may have caused.

    I tried access to your admin panel, but seems the Support Access has expired, can you please re-enable it again?

    In order to understand better the issue, when you launch the Upfront Builder, the changes made previously were lost? Or you are not able to check the changes made in the Upfront Builder on the front-end?

    Cheers, Luís

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.