Upgraded to New WP Version

I just upgraded today and can see no more "network admin" link in the upper right. In fact the UI has changed significantly.

I have also lost the expansion function for "Our Community" to the Buddy theme I am using. http://simcoeartists.com/ . If you click the link at the top, it does nothing now. This happened after the upgrade.

Any Ideas?

Thx

Rob

  • DavidM
    • DEV MAN’s Mascot

    Hi Rob,

    Yup, some things have changed a slight bit with some facets of the admin interface. The following video may help to get you a bit more comfortable with the recent changes.
    https://premium.wpmudev.org/project/dashboard

    And basically, the Network Admin is still available from nearly the same area. You'll simply want to click on your name in the upper right corner and a drop-down menu will be displayed where you can click to get to the Network Admin page.

    And I see what you're referring to regarding the menu. Assuming you're using a child theme of the Studio theme, could you go ahead and update to the latest version and give that a good run-through?

    If you're not using a child theme, the best option would be to download the latest version, upload the child theme from that version and make all your edits there instead of editing the main theme.

    I'll go more in detail on that if you'd like clarification. Just let me know.

    Thanks,
    David

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.