URGENT: Autoblog not showing full post

this is the feed i am trying to use..

http://www.sia.homeoffice.gov.uk/rss/feed.aspx?xsl=2&web=/&page=7b6e2ee1-88ad-4fa0-9bf7-5334b3086656&wp=d5eed3b4-5cf1-4441-8c1c-58b6739c9972

but its only pulling the title and not the rest of the post. ans also.. is there a way to pull featured images? or if featured image is not available, can we use a defaule image some how?

  • Predrag Dubajic
    • Support

    Hey Shan,

    Hope you’re doing well today :slight_smile:

    AutoBlog can import only the data that Feed allows it to pull, so I have checked the linked feed and unfortunately it doesn’t allow content to be pulled so there’s not much autoblog can do about that. :slight_frown:

    is there a way to pull featured images? or if featured image is not available, can we use a defaule image some how?

    If you go to Autoblog > Add-ons you can enable Image import add-ons and use those to import images, and again, this depends on the feed itself.

    Once you have image add-on active you’ll see new set of settings when creating/editing feeds where you can configure image options, including setting default image.

    Best regards,

    Predrag

  • Dimitris
    • Support Star

    Hey there shan,

    I trust you’re well today and don’t mind chiming in! :slight_smile:

    I just went ahead and created a simple (default settings and no add-ons) Autoblog feed with the given URL and I could process it and fetch the first items including titles and content (there isn’t much for it as it’s more like an excerpt, couple of sentences in each feem item).

    Could you please grant us with support access as described here https://premium.wpmudev.org/manuals/wpmu-dev-dashboard-enabling-staff-login/ in order to inspect your feed settings?

    Warm regards,

    Dimitris

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.