URGENT : XML Error, Suddenly unable to access the course's units

Greetings,

I have a big problem on my website and I don't understand why, as I didn't do anything that could be related to that.

The problem is : when we try to access a course unit in the member area, we have an error message saying (I'm translating from French so the actual English text may vary a bit) :

XML Analysis Error : Badly formed
Location: http://acadinvest.com/courses/assurance-vie-arlequin/units/modele-economique-2/
Line number 22, Column 92 :			!function(a,b,c){function d(a){var c,d,e,f,g,h=b.createElement("canvas"),i=h.getContext&&h.getContext("2d"),j=String.fromCharCode;if(!i||!i.fillText)return!1;switch(i.textBaseline="top",i.font="600 32px Arial",a){case"flag":return i.fillText(j(55356,56806,55356,56826),0,0),!(h.toDataURL().length<3e3)&&(i.clearRect(0,0,h.width,h.height),i.fillText(j(55356,57331,65039,8205,55356,57096),0,0),c=h.toDataURL(),i.clearRect(0,0,h.width,h.height),i.fillText(j(55356,57331,55356,57096),0,0),d=h.toDataURL(),c!==d);case"diversity":return i.fillText(j(55356,57221),0,0),e=i.getImageData(16,16,1,1).data,f=e[0]+","+e[1]+","+e[2]+","+e[3],i.fillText(j(55356,57221,55356,57343),0,0),e=i.getImageData(16,16,1,1).data,g=e[0]+","+e[1]+","+e[2]+","+e[3],f!==g;case"simple":return i.fillText(j(55357,56835),0,0),0!==i.getImageData(16,16,1,1).data[0];case"unicode8":return i.fillText(j(55356,57135),0,0),0!==i.getImageData(16,16,1,1).data[0];case"unicode9":return i.fillText(j(55358,56631),0,0),0!==i.getImageData(16,16,1,1).data[0]}return!1}function e(a){var c=b.createElement("script");c.src=a,c.type="text/javascript",b.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(c)}var f,g,h,i;for(i=Array("simple","flag","unicode8","diversity","unicode9"),c.supports={everything:!0,everythingExceptFlag:!0},h=0;h<i.length;h++)c.supports[i[h]]=d(i[h]),c.supports.everything=c.supports.everything&&c.supports[i[h]],"flag"!==i[h]&&(c.supports.everythingExceptFlag=c.supports.everythingExceptFlag&&c.supports[i[h]]);c.supports.everythingExceptFlag=c.supports.everythingExceptFlag&&!c.supports.flag,c.DOMReady=!1,c.readyCallback=function(){c.DOMReady=!0},c.supports.everything||(g=function(){c.readyCallback()},b.addEventListener?(b.addEventListener("DOMContentLoaded",g,!1),a.addEventListener("load",g,!1)):(a.attachEvent("onload",g),b.attachEvent("onreadystatechange",function(){"complete"===b.readyState&&c.readyCallback()})),f=c.source||{},f.concatemoji?e(f.concatemoji):f.wpemoji&&f.twemoji&&(e(f.twemoji),e(f.wpemoji)))}(window,document,window._wpemojiSettings);

The problem happened since yesterday, and I don't know what I did yesterday that could lead to that (I only did CSS work and text formatting on 2 unrelated pages).

Do you have any idea of what's that problem ? And how can I solve it ? I granted you support access so you can see for yourself.

Thanks a lot for your help ! :slight_smile:

DJ