visual editor not displaying in posts of pages

After using the hummingbird plugin I can no longer edit or add pages or posts with the visual editor. I get a sort of text of the page, but it does not display correctly and cant edit.
ANyone have any ideas?

  • Kasia Swiderska

    Hello Ian,

    You probably enabled minification in Hummingbird and that caused that some elements stopped working on your site.
    Minification is not feature that could be just enabled - careful configuration is required. Not every theme and plugin plays nicely when its JS files are "touched" - by that I mean minified, combined and moved. And Minification can do that.
    So next step is to disable minification, combination and move files to original position

    After that your site should start working correctly. And from that point you can start enabling again those options for each file - and see if that causes problem with site. If you see that one file breaks site, revert changes for it and move to next file.

    Each site is different - there is no one general configuration that would work for every site, so testing is required.

    It also can be a plugin conflict: run a quick plugin conflict test as illustrated in getting support manual (flowchart).
    http://premium.wpmudev.org/manuals/using-wpmu-dev/getting-support/

    Please let me know if this is the issue. If not would you mind allowing support access so we can have a closer look at this?
    To enable support access you can follow this guide here:
    http://premium.wpmudev.org/manuals/wpmu-dev-dashboard-enabling-staff-login/

    kind regards,
    Kasia

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.