When I am on a site and I click on +Your Account, The Page does not load just remains blank

http://tellimah.com/davedman13/wp-admin/admin.php?bid=3 is the URL I get after I click on +Your Account which does not load, just a blank page. Not sure what next steps are--please advise...Thanks

  • Arun Basil Lal
    • New Recruit

    Hey Dave,

    Sounds like a plugin conflict to me, what other plugins are you using? Can you disable other plugins except Pro Sites and Domain Mapping / some core plugins that you use and try?

    Also try enabling Debug. To do that, in your wp-config.php find:

    define('WP_DEBUG', false);

    and change that to true. Now the white screen might show the errors. IF so pass them on.

    Another reason might be that your server is running out of memory, if so increase the php memory to 128M or more. Find instructions here: http://codex.wordpress.org/Editing_wp-config.php#Increasing_memory_allocated_to_PHP

    Let me know.

  • davedman13
    • WPMU DEV Initiate

    I tried the above, but nothing worked. I installed the plugin manually by unzipping and uploading the Pro Sites plugin to the content/plugins dir of the site. then I network activated it.

    Happy to send you (in private) any info that might be needed to go take a look at the back end. I need this to work as it is a big reason I am a member of wpmudev--great site BTW.

    Thanks,

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.