White screen of death when blog post contains .GIF / .PNG?

Hi,

I have a problem, appearing when blog post contain images with .GIF / .PNG format.

Here is my blog: http://demo.halsafitness.se/
It works fine in the archive view, but when I try to click in to the post with .PNG file in it, everything gets white. http://demo.halsafitness.se/2016/01/13/new-post-with-png/

Anyone know what could cause this?

  • Sajid

    Hello Philip,
    Hope you are doing good today :slight_smile:

    That's strange! Could you please first run a plugin and theme conflict test as described in our getting support manual (flowchart) to make sure its not due to a conflict.

    If you continue getting this issue then please enable debugging to see what exactly the error is. You can enable debugging by simply setting the WP_DEBUG constant/define to true.

    Please edit the wp-config.php file of your site, find WP_DEBUG constant and change its value to true like below.
    define( 'WP_DEBUG', true );

    If your file does not contain that by default then just add the above code before the line that says stop editing and happy blogging.

    Once done, upload the file back to server and then refresh this page. This time you should see the error message. Please post that back here, if any, so I could further debug this issue.

    Take care and have a nice day :slight_smile:

    Best Regards,
    Sajid - WPMU DEV Support

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.