WP-CLI not able to run commands.

I seem to experience trouble working with wp-cli when is have Pro Sites/WPMU DEV activated. Running wp plugin list returns a partial list of plugins.

https://cdn.livechat-static.com/api/file/v2/lc/att-old/8801096/87fac2924acf0a414bc578ae6c6d7d28/Screen%20Shot%202018-09-25%20at%205.14.22%20PM.png

Without Pro Sites/WPMU DEV:

https://cdn.livechat-static.com/api/file/v2/lc/att-old/8801096/849e78ede64fb8321a00388b89c8b16d/Screen%20Shot%202018-09-25%20at%205.19.31%20PM.png

https://cdn.livechat-static.com/api/file/v2/lc/att-old/8801096/774cb8966a0e1d8d78d7eb8f537f9d4f/Screen%20Shot%202018-09-25%20at%205.19.55%20PM.png

  • Adam Czajczyk
    • Support Gorilla

    Hi Chris Parsons

    I hope you’re well today and thank you for your question!

    Before we go any further with this, I just wanted to ask you about one more thing as this hasn’t been mentioned/checked during the chat.

    The Pro Site plugin includes two “plugin management” modules: “Premium Plugins” and “Premium Plugins Manager”. Is any of these active when you activate Pro Sites?

    If so, if you disable them entirely (so no “plugin management” module in Pro Sites is active at all) does it let you list all plugins or is the list still incomplete?

    Let me know, please, so I could be sure that we’re testing that with same setup as you are.

    Best regards,

    Adam

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.