Wp Hummingbird Broke Something...

So, I am nearly done building out a new site, and was working on speeding things up a bit with hummingbird. Now several of the images and a slider on the homepage don't load properly. I'm having trouble figuring out how to make it work again.
Any help would be appreciated.
Thanks!

  • Kasia Swiderska
    • Support nomad

    Hello Justin,

    You probably enabled minification in Hummingbird and that caused that some elements stopped working on your site.
    Minification is not feature that could be just enabled - careful configuration is required. Not every theme and plugin plays nicely when its JS files are "touched" - by that I mean minified, combined and moved. And Minification can do that.
    So next step is to disable minification, combination and move files to original position

    After that your site should start working correctly. And from that point you can start enabling again those options for each file - and see if that causes problem with site. If you see that one file breaks site, revert changes for it and move to next file.

    Each site is different - there is no one general configuration that would work for every site, so testing is required.

    kind regards,
    Kasia

  • Justin
    • Site Builder, Child of Zeus

    Kaisa,

    Thanks for your help.
    Okay, I have moved everything back to its original position and turned off all minification and combination. Now all of the content below the fold looks good, but everything above the fold is still not displaying properly. Do you have any other ideas?

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.