Wp Pro Smush error Error posting to API: 500 Internal Server Error

I was up to 54 of 361image smushing and pulled this error.
'Error posting to API: 500 Internal Server Error'
Any idea what the cause is and how I can fix it?

Thank you

    James Morris

    Hello Alana ,

    I hope you are well today. Thank you for your question.

    There's a couple troubleshooting steps I'd like you to try to see if we can narrow down the cause of this problem.

    First, could you please run a plugin conflict test as outlined in the following article? This will eliminate the possibility of a conflict with another plugin. https://premium.wpmudev.org/docs/getting-started/getting-support/

    If that does not lead to a solution, could you please enable WP_DEBUG and provide us with the output of your debug.log file?

    To enable WP_DEBUG, change the following line in your wp-config.php file:

    define('WP_DEBUG', false);

    To this:

    // Enable WP_DEBUG mode
    define( 'WP_DEBUG', true );
    
    // Enable Debug logging to the /wp-content/debug.log file
    define( 'WP_DEBUG_LOG', true );
    
    // Disable display of errors and warnings
    define( 'WP_DEBUG_DISPLAY', false );
    @ini_set( 'display_errors', 0 );

    After you've tried Smushing your images, please go to wp-content/ on your server via FTP and download the debug.log file to your local computer. Then, open that file with a text editor like notepad (Windows), GEdit (Linux), or TextEdit (Mac). You can then save the file as a .txt file and upload it here as an attachment to your post.

    I look forward to seeing the results of your tests.

    Best regards,

    James Morris