wp-signup.php failing - WPMS

I'm trying to set up a WordPress MultiSite network, but after following the instructions for installation, the wp-signup.php page is failing. In IE 8, it reports that the file isn't found. For other browsers, it goes through to the page that says the site has been created, but the email is never sent (not in spam folders, etc.) for activation. Any ideas?

  • aecnu
    • WP Unicorn

    Greetings randomsoftware,

    Welcome to WPMU Dev!

    Without any further digging in I would have to say that the emails are not being sent due to your host is blocking emails sent by the default PHP mail() function and possibly wants them to be SMTPed.

    This may be overcome by using the Configure SMTP plugin

    To further the investigation a lot more information would be required and possibly the need for WP login and FTP information.

    Please advise.

    Cheers, Joe

  • aecnu
    • WP Unicorn

    Greetings randomsoftware,

    We have not heard back from you as to the status of this issue.

    If you are still having an issue please let us know so that we may try to get you fixed up as soon as possible by choosing to check mark this ticket as unresolved below and posting any new errors or symptoms you are noticing.

    This action will also bring your ticket up front back in plain view again within the ticket system.

    Thank you for being a WPMU Dev Community Member!

    Cheers, Joe

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.