[WPMU DEV Dashboard] Website offline alert but site online from apache log???

I receive many emails from my websites that are apparently down but when I check into Apache log the server wasn't down...

34.196.51.17 - - [06/May/2019:06:45:26 -0400] "HEAD / HTTP/1.1" 200 - "https://lesrevetementsdusuroit.com/" "WPMUDEV Uptime Monitor 4.0 (https://premium.wpmudev.org)"
34.196.51.17 - - [06/May/2019:06:49:18 -0400] "HEAD / HTTP/1.1" 200 - "https://lesrevetementsdusuroit.com/" "WPMUDEV Uptime Monitor 4.0 (https://premium.wpmudev.org)"
34.196.51.17 - - [06/May/2019:06:53:15 -0400] "HEAD / HTTP/1.1" 200 - "https://lesrevetementsdusuroit.com/" "WPMUDEV Uptime Monitor 4.0 (https://premium.wpmudev.org)"
34.196.51.17 - - [06/May/2019:06:55:20 -0400] "HEAD / HTTP/1.1" 200 - "https://lesrevetementsdusuroit.com/" "WPMUDEV Uptime Monitor 4.0 (https://premium.wpmudev.org)"
34.196.51.17 - - [06/May/2019:06:59:20 -0400] "HEAD / HTTP/1.1" 200 - "https://lesrevetementsdusuroit.com/" "WPMUDEV Uptime Monitor 4.0 (https://premium.wpmudev.org)"
34.196.51.17 - - [06/May/2019:07:01:27 -0400] "HEAD / HTTP/1.1" 200 - "https://lesrevetementsdusuroit.com/" "WPMUDEV Uptime Monitor 4.0 (https://premium.wpmudev.org)"
34.196.51.17 - - [06/May/2019:07:03:18 -0400] "HEAD / HTTP/1.1" 200 - "https://lesrevetementsdusuroit.com/" "WPMUDEV Uptime Monitor 4.0 (https://premium.wpmudev.org)"
34.196.51.17 - - [06/May/2019:07:05:24 -0400] "HEAD / HTTP/1.1" 200 - "https://lesrevetementsdusuroit.com/" "WPMUDEV Uptime Monitor 4.0 (https://premium.wpmudev.org)"

Could you help me find if the problem is from my host provider or from your plugin/routine that checks if web sites are down?
Many thanks!