WPMUDEV WP plugin not working properly

Hi there,

I've installed the plugin in multiple sites and they are all showing correctly on my WPMUDEV panel. However, on most websites WP admin area the plugin pages display with no formatting and when I try to search for plugins or templates form the admin area it always comes blank.

Can you help?
Thanks
Rubi

  • Nithin

    Hi Rubi,

    Hope you are doing good today. :slight_smile:

    I tried to replicate this issue in my system, but it seems to work fine. This seems like the issue is specific to your system.

    To rule out the basic issues, could you please try testing this with another browser? If you find that the issue is specif to your browser, please clear your browser, and cache cookies, and check whether any add-ons are causing this to happen by disabling it.

    If you are able to replicate this with other browser, and since I don't see you mention about performing a plugin conflict test, could you please run a quick plugin/theme conflict test as illustrated in getting support manual (flowchart), and rule out whether any plugin is causing this issue.
    http://premium.wpmudev.org/manuals/using-wpmu-dev/getting-support/

    Even after following the plugin conflict test, if you still have issues, please enable support access, so that we could give a closer look. You can grant access from WPMU DEV > Support > Support Access > Grant Access, or check this manual: http://premium.wpmudev.org/manuals/wpmu-dev-dashboard-enabling-staff-login/

    Please let us know once you enable access, so that we could get this sorted. Have a nice day. :slight_smile:

    Kind Regards,
    Nithin

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.